Hvorfor skrive testamente? Deltag i gratis web-foredrag hjemmefra

Du tænker måske: "Jeg har ikke brug for et testamente endnu.” Men der er mange gode grunde til at oprette et testamente. Grib chancen og se gratis web-foredrag, hvor du på kun 17 minutter bliver klogere på de danske arveregler.

Er det på tide at få styr på arvereglerne? Og vil du blive klogere på det at skrive testamente? Så får du chancen her på International Testamentedag. Se og lyt til det gratis web-foredrag, hvor du vil tilbringe 17 minutter med en af landets dygtigste arveretsadvokater – lige hvor det passer dig.

Hør en af landets dygtigste arveretsadvokater svare på de oftest stillede spørgsmål om arv og testamente. Hvem arver dig? Hvor meget kan du selv bestemme i et testamente? Hvordan kan du eventuelt inddrage en velgørende organisation i dit testamente? – og meget mere.

Se web-foredrag om arveregler

Gigtforeningen er med i Det Gode Testamente – et samarbejde mellem 44 velgørende organisationer i Danmark. Formålet med Det Gode Testamente er blandt andet at oplyse danskerne om, hvorfor det er en god ide at nedfælde sin sidste vilje i et testamente, at slå fast, at det hverken er dyrt eller besværligt – og at informere om de forskellige muligheder, der findes for at betænke en velgørende organisation i sit testamente.

Læs mere på www.detgodetestamente.dk

Publiceret 13.09.2022