Kom og få den nyeste viden om smerter og arbejdsliv

Er dit arbejdsliv udfordret på grund af smerter? Få den nyeste viden og gode råd, når Gigtforeningen inviterer til borgermøder om smerter og arbejdsliv i Aabenraa den 23. april og i Frederikshavn den 30. april.

Omkring hver femte voksen i Danmark har kroniske smerter, og den hyppigste årsag er gigt. Det kan udfordre hverdagslivet med familie, arbejde og fritidsaktiviteter – men her kan den rigtige behandling, træning og smertemestring hjælpe.

På Gigtforeningens borgermøder kan du blive opdateret om den nyeste forskning inden for behandling, forebyggelse og de psykologiske faktorer ved smerter og arbejdsliv. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne.

Har du lyst til at få den nyeste viden om smerter og arbejdsliv, så kom til Gigtforeningens borgermøder. I foråret finder de sted i Frederikshavn og Aabenraa.

Mød eksperterne!

Ved borgermøderne vil du møde fire eksperter, der vil gennemgå den nyeste viden om smerter og arbejdsliv. Gigtforeningens direktør Mette Bryde Lind afslutter borgermødet.

Læs mere og tilmeld dig Gigtforeningens borgermøder

Mandag den 23. april i Aabenraa på Aabenraa Statsskole

Mandag den 30. april i Frederikshavn på Frederikshavn Gymnasium

Kort om smerter

• Hver 5. voksen i Danmark lever med kroniske smerter
  • Hver 4. voksen med konstateret gigt oplever, at deres egen læge har svært ved at forstå deres smerter
  • Hver 5. voksen med konstateret gigt føler sig isoleret pga. smerter
  • Hver 3. voksen med konstateret gigt skjuler deres smerter for omverdenen
  • Den hyppigste årsag til smerter er sygdom/problemer i led, ryg eller muskler
  • Alt tyder på, at antallet af danskere med sygdomme og kroniske smerter i led, ryg og muskler vil stige i fremtiden.
Publiceret 14.02.2018