SANO inviterer til åbent hus om smerter

Tusindvis af danskere lever med smerter

2016 er internationalt ledsmerteår. Det markerer rehabiliteringscentret Sano i Skælskør, Middelfart og Aarhus med Åbent Hus-arrangement søndag den 18. september.

I Danmark lever hver 5. voksne med kroniske smerter, og antallet stiger støt. Det sætter det internationale ledsmerteår 2016 fokus på, og søndag den 18. september inviterer rehabiliteringscentret Sano i Skælskør, Middelfart og Aarhus interesserede til Åbent Hus med fokus på håndtering af smerter.

"Smerter fylder rigtig meget. Ikke kun for den enkelte, men også for de pårørende. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme til vores Åbent Hus, hvor vi vil dele vores specialiserede viden om håndtering af smerter. Ved arrangementet kan de besøgende også prøve forskellige træningsformer, der er gode til smertehåndtering, og høre om vores nye forskningsprojekter", siger Centerchef Karin Jul Pedersen.

Ved Åbent Hus-arrangementet kan interesserede blive undervist i at leve med smerter. Det er også muligt at høre Sanos læger fortælle om den nyeste viden inden for gigtområdet eller prøve forskellige gode træningsformer ved f.eks. cirkeltræning, træning i varmtvandsbassin eller mindfulness. De besøgende kan også få testet kondition, balance og udholdenhed.

Arrangementet finder søndag den 18. september hos Sano i Skælskør, Middelfart og Aarhus.

Se programmer

Skælskør
Middelfart
Aarhus

Læs mere om Åbent Hus på Sanos hjemmeside

For yderligere oplysninger

Anne Reinholdt, kommunikationschef, Gigtforeningen, tlf. 27 15 70 67

Publiceret 09.09.2016