Hokkaido-kikærtebowl

Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Hokkaido-kikærtebowl

1 person

Det skal du bruge

  • 250g hokkaidogræskar
  • 1 tsk. olivenolie
  • ¼ tsk. salt
  • Peber
  • 1 ds. kikærter
  • 2 tsk. olivenolie
  • ½ tsk. chilipulver
  • ¼ tsk. salt
  • 100g æble
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 30g valnødder
  • 1 håndfuld blandet salat

Sådan gør du

  1. Skær hokkaidogræskar i 1 cm tykke skiver og derefter i tern på 2 x 2 cm.
  2. Bland hokkaido, olivenolie, salt og peber i en plastpose, og bred hokkaidoternene ud i den ene halvdel af en bradepande beklædt med bagepapir.
  3. Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Genbrug plastposen, og bland kikærter, olivenolie, chilipulver og salt i posen. Fordel kikærterne i den anden halvdel af bradepanden. Bag hokkaido og kikærter i ovnen ved 200°C i 30 minutter.
  4. Fjern kernehuset fra æblet, og skær det ud i små tern på 1 x 1 cm. Bland med citronsaft og ahornsirup. Bræk valnødderne i mindre stykker. Skyl salatbladene.
  5. Læg salatblade i bunden af en skål. Anret hokkaido, kikærter og æbletern hver for sig. Drys med valnødder.

Andre interessante opskrifter

Senest opdateret 20.08.2025