Hokkaido-kikærtebowl
1 person
Det skal du bruge
- 250g hokkaidogræskar
- 1 tsk. olivenolie
- ¼ tsk. salt
- Peber
- 1 ds. kikærter
- 2 tsk. olivenolie
- ½ tsk. chilipulver
- ¼ tsk. salt
- 100g æble
- 1 tsk. citronsaft
- 1 tsk. ahornsirup
- 30g valnødder
- 1 håndfuld blandet salat
Sådan gør du
- Skær hokkaidogræskar i 1 cm tykke skiver og derefter i tern på 2 x 2 cm.
- Bland hokkaido, olivenolie, salt og peber i en plastpose, og bred hokkaidoternene ud i den ene halvdel af en bradepande beklædt med bagepapir.
- Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem. Genbrug plastposen, og bland kikærter, olivenolie, chilipulver og salt i posen. Fordel kikærterne i den anden halvdel af bradepanden. Bag hokkaido og kikærter i ovnen ved 200°C i 30 minutter.
- Fjern kernehuset fra æblet, og skær det ud i små tern på 1 x 1 cm. Bland med citronsaft og ahornsirup. Bræk valnødderne i mindre stykker. Skyl salatbladene.
- Læg salatblade i bunden af en skål. Anret hokkaido, kikærter og æbletern hver for sig. Drys med valnødder.
Andre interessante opskrifter
Senest opdateret 20.08.2025