Anmeldelser

3,6/5

Din anmeldelse

Jordbærdessert

4-6 personer

Det skal du bruge

  • 75 g makroner
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 1/4 dl piskefløde
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 500 g skyr naturel
  • 400 g jordbær
  • 20 g usaltede pistacienødder

Sådan gør du

  1. Smuldr makronerne, hak chokoladen fint og fordel det i bunden af en fladbundet skål eller et fad.

  2. Pisk fløden til skum sammen med vaniljesukker.
    Bland forsigtigt flødeskum og skyr og fordel det over makron-chokoladeblandingen.

  3. Skyl jordbærrene, skær dem i skiver og top desserten med dem. Hak pistacienødderne groft og drys på som pynt.

Tip

Desserten kan varieres ved at bruge årstidens frugt og bær.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer