Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Fuldkornsspeltboller - langtidshævede

10 stk.

Det skal du bruge

  • 4 dl vand
  • 1 dl yoghurt naturel
  • 10 g gær
  • 60 g hørfrø
  • 300 g fuldkornsspeltmel
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

  1. Hæld vand og yoghurt i en skål og opløs gæren i den kolde væske.
  2. Tilsæt hørfrø, fuldkornsspeltmel, hvedemel og salt og  rør dejen på røremaskinen i 10 min.
  3. Dæk skålen med plastfilm og sæt dejen til hævning i køleskabet i mindst 8 timer og gerne natten over.
  4. Læg bagepapir på en bageplade og sæt bollerne på pladen med en grydeske. Lad dem hæve endnu  20 min. ved stuetemperatur.
  5. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer