Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Cheesecake-is

Ca. 1 liter

Det skal du bruge

  • 4 æggeblommer
  • 150 g sukker
  • 300 g friskost naturel (flødeost light)
  • 2 spsk. citronsaft
  • Revet skal af en citron
  • 2,5 dl piskefløde
  • 6 Digestive fuldkornskiks
  • 1 dl blåbærmarmelade

Sådan gør du

  1. Pisk æggeblommer og sukker skummende. Tilsæt friskost, saften og skallen fra citronen og rør cremen, til den er ensartet.
  2. Pisk fløden og knus kiksene i små stykker. Vend flødeskum og kiks i ostecremen og hæld massen i en isform. Frys isen i ca. 12 timer.
  3. Tag isen ud og fordel blåbærmarmeladen oven på den. Frys den igen i mindst fire timer.

Tip

Skift blåbærmarmeladen ud med din yndlingsmarmelade eller årstidens friske frugt.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer