Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Sanos forårsruller med linser og mango-sennepsdressing

Ca. 8 stk. 

Det skal du bruge 

  • Filodej (kan købes på køl eller på frost)

Fyld

  • 200 g røde linser
  • 2 stk. porre
  • 6 gulerødder
  • 1/4 spidskål
  • 1 tsk. timian
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Salt og peber
  • Rapsolie til stegning

Dressing 

  • 2 dl Cheasy fraiche 5 procent (alternativt fraiche 9 procent, creme frisk eller andet syrnet mejeriprodukt)
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1/2 – 1 dl mango i tern (kan købes på frost)
  • 1 spsk. grov sennep
  • Salt og peber

Sådan gør du

Fyld

Alle grønsagerne kan skæres/rives i hånden eller på en foodprocessor.

  1. Linserne koges efter anvisningerne på posen.
  2. Porre renses og skæres i tynde skiver.
  3. Gulerødderne skrælles og rives.
  4. Spidskålen snittes fint.
  5. Alle grønsagerne steges til de er møre og smages til med krydderierne og blandes derefter med linserne. Fyldet afkøles til stuetemperatur. Kan med fordel laves dagen før.
  6. Et ark filodej deles i 4 stykker og fyldet kommes på stykkerne og trilles til en forårsrulle. Rullerne sættes på en bagepapirbeklædt bradepande og pensles med æg inden de bages i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Dressing 

  1. Mangotern blendes eller skæres i små tern og derefter blandes alle ingredienserne sammen i en skål og smages til med salt og peber.

Opskriften er udviklet af Sano

Sano er et rehabiliteringscenter ejet og drevet af Gigtforeningen. Sano er for alle med led, ryg og muskellidelser og tilbyder rehabilitering i et tæt samarbejde med patienten.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer