Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Couscous-salat med kylling og myntedressing

2-4 personer

Det skal du bruge

  • 75 g fuldkornscouscous
  • 1 dl bouillon
  • 250 g kyllingekød i tern
  • Salt og peber
  • 1 tsk. olie
  • 250 g cherrytomater
  • 1/4 (150 g) agurk
  • 75 g blandet salat
  • 1/2 rødløg
  • 1 dl (60 g) tørrede tranebær

Dressing

  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 håndfuld hakket frisk mynte
  • Revet skal af 1/2 citron
  • 2 tsk. citronsaft

Sådan gør du

  1. Hæld couscous og bouillon i en gryde med låg. Bring det i kog, sluk for varmen, og lad det køle af på kogepladen med låget på.
  2. Krydr kyllingetern med salt og peber, og steg dem møre i olie på en pande. Lad dem køle af.
  3. Del tomater i halve, skær agurker i tern og rødløg i tynde skiver.
  4. Rør yoghurt med hakket mynte, citronskal og -saft sammen til en dressing.
  5. Anret salaten lagvis i glas med låg i følgende rækkefølge: Couscous, agurk, rødløg, tomater, kyllingetern, tranebær og salat.
  6. Server dressingen som tilbehør.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023