Claus Holms rustikke tomatsuppe
Til 2 personer
Det skal du bruge
- 6 stk tomater af de store
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1/2 aubergine
- 1/2 squash
- 1 brik kikærter (brug halvdelen)
- 1 brik kidneybønner (brug halvdelen)
- 1 brik flåede tomater
- 1 liter vand
- Salt og peber
- 1 lille pose snack gulerødder
- 1 snack peber
- 1 spsk. paprika (gerne røget)
- Frisk basilikum (kan sagtens undlades)
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Kom lidt olie i bunden af gryden. Varm olien op, og tilsæt de skårne grøntsager (gem halvdelen af løget ), så de bliver ristet let. Tilsæt paprika, bønner og kikærter. Herefter tilsættes de flåede tomater og vandet. Lad det simre i 20 minutter, og smag til med salt og peber.
- Det sidste halve løg skæres fint i tynde halve ringe og steges gyldne. Top suppen med de gyldne løg og en skefuld olivenolie.
- Serveres med en ske, og så må der slubres!
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 28.06.2023
Kommentarer
Suppen smager udmærket, men den er alt for besværlig at lave. Indholdslisten er for lang, ikke alle ingredienserne kan købes samme sted og hjemme skal der skæres og hakkes, hvilket ikke er helt nemt, når man har gigt. Hvor meget er en briK? er det 1/4 l eller 1,5 dl? eller går man efter gram?