Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Claus Holms grøntsagslasagne

Til 4 personer

Det skal du bruge

  • 4 stk. hvide asparges – skrælles og ristes på panden hele
  • 1 aubergine – deles i 8 små både – steges på pande
  • 1 squash rives
  • 6 grønne asparges
  • 1 glas tofu
  • 2 fed hvidløg
  • 2 løg – deles og steges på pande
  • 1 brik økologiske kikærter
  • 1 bundt sommerløg
  • Salt – peber – olie
  • Friske krydderurter og blomster fra haven
  • 1 dl rapsolie
  • 1 bakke små tomater i forskellige farver
  • 1-2 spidskål
  • 1 bakke nye kartofler
  • 1 pose spinat
  • 1-2 spsk. røget paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 pakke pankorasp

Sådan gør du

  1. Vi steger de hvide asparges af sammen med løg og aubergine – godt med farve.
  2. Rist spinat af i olien – krydres med spidskommen.
  3. De friske krydderurter plukkes og blandes i – gem nogen til pynt.
  4. Spidskål deles i 2, den ene del steges og den anden del blancheres.
  5. Kartofler koges i vand med krydderurter og salt 13 minutter.
  6. Kikærter blandes i de kogte kartofler – smages til med røget paprika.
  7. De grønne asparges bruges rå.
  8. Kom de blancherede kålblade i bunden af et fad – så bygger du din lasagne op med alle vores grøntsager – kommer tofu imellem.
  9. Kartofler og kikærter i midten sådan cirka.
  10. Slut med kålblade – riv squash over – sammen med panko – sættes i ovn og bages ved 200 grader til den er gylden, cirka 30 min.

Pynt gerne med friske blomster fra haven og de farverige tomater. Servér evt. en frisk salat til.

Senest opdateret 31.08.2021

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser

Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer