Anmeldelser

3,8/5

Din anmeldelse

Beluga-bolognese

3-4 portioner.

Det skal du bruge

Beluga-basis

  • 200 g sorte linser (beluga-linser)
  • 4 dl vand + 1/2 tsk. salt
  • 2 laurbærblade
  • 200 g champignon
  • 1 stort løg
  • 1 stor gul peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. olivenolie
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 spsk. tomatkoncentrat
  • Salt og peber

Beluga-bolognese

  • 1/2 portion beluga-basis
  • 1 ds. hakkede eller flåede tomater
  • Salt og peber

Sådan gør du

Beluga-basis

  1. Kog beluga-linserne i vand tilsat laurbærblade og salt i 25 minutter. Hæld overskydende vand fra.
  2. Skær champignoner, løg og peberfrugt i små tern. Hak hvidløget fint.
  3. Svits champignoner, løg, peberfrugt og hvidløg i olivenolie. Tilsæt oregano, timian, tomatkoncentrat, salt og peber og damp blandingen til grøntsagerne er møre.
  4. Tilsæt de kogte linser uden laurbærblade og varm det hele godt igennem.

Beluga-bolognese

  1. Bland beluga-basis med de hakkede tomater og lad det koge i 5 minutter.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Server beluga-bolognesen med fuldkornspasta.

Tip

Tilsæt 1,5 dl bouillon til beluga-bolognesen og brug saucen i din sædvanlige lasagneopskrift.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 08.11.2024