Porrefrikadeller
4–6 personer
Ingredienser
- 500 g hakket svinekød, 6–10 % fedt
- 1 porre (150 g renset)
- 3/4 dl rasp
- 2 dl vand
- 1 æg
- 1 tsk. salt
- 1/4 tsk. peber
- 1/2 tsk. karry
- Flydende fedtstof til stegning
Sådan gør du
- Skær porren i helt tynde ringe og kom den i en røreskål.
- Rør porre, rasp, vand, æg, salt, peber og karry sammen, til raspen har opsuget så megen væde, at den ikke klumper. Brug gerne en røremaskine.
- Tilsæt hakket svinekød og rør farsen sammen.
- Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider til de er lysebrune og møre, eller læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir.
- Steg frikadellerne i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 16.02.2022
Kommentarer
Opskriften på porrefrikadeller lyder dejlig, men hvad med tilbehør. Vel ikke kartofler og sovs?
Hvad med tilbehør til Porrefrikadellerne, er det kartofler eller?