Anmeldelser

4/5

Din anmeldelse

Porrefrikadeller

4–6 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød, 6–10 % fedt
  • 1 porre (150 g renset)
  • 3/4 dl rasp
  • 2 dl vand
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1/4 tsk. peber
  • 1/2 tsk. karry
  • Flydende fedtstof til stegning

Sådan gør du

  • Skær porren i helt tynde ringe og kom den i en røreskål.
  • Rør porre, rasp, vand, æg, salt, peber og karry sammen, til raspen har opsuget så megen væde, at den ikke klumper. Brug gerne en røremaskine.
  • Tilsæt hakket svinekød og rør farsen sammen.
  • Form farsen til frikadeller og steg dem på begge sider til de er lysebrune og møre, eller læg frikadellerne på en bageplade med bagepapir.
  • Steg frikadellerne i ovnen ved 200 °C i ca. 35 minutter.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Bente Broustbo - 16-04-2021 17:21

Opskriften på porrefrikadeller lyder dejlig, men hvad med tilbehør. Vel ikke kartofler og sovs?

Bente Broustbo - 16-04-2021 17:18

Hvad med tilbehør til Porrefrikadellerne, er det kartofler eller?