Claus Holms suppe med masser af grønt og et spark fra Thailand
Til 2 personer
Sværhedsgrad: Ret nemt
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: Maks. 20 minutter
Koster omkring 80 kr. til 2 personer
Det skal du bruge
- 1 pose frossen hønse- eller oksekødsuppe
- 3-400 gram blandede grøntsager – du bestemmer selv hvilke
- 1 pk. fuldkornsnudler
- 1 tsk. frisk ingefær
- 1 fed hvidløg
- 1 pose frisk øko-spinat
- 4 stk. champignon
- 1 lime
- Salt og peber
- 2 æg (rå)
- 2 tsk. kinesisk soya
- Evt. frisk mynte og/eller chili
Sådan gør du
- Suppen koges i 5 min. sammen med ingefær, hvidløg og evt. chili – alt fint snittet.
- Tilsæt champignoner og de frosne grøntsager.
- Lad det snurre i 10 min.
- Slå to rå æg ned i suppen – lad det koge op og rør rundt.
- Vend med den friske spinat og nudlerne og smag til med soya, limesaft, salt, peber og evt. frisk mynte.
Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil
Senest opdateret 07.02.2022
Kommentarer
Suppen vil jeg hel klart prøve.
Men hvad tænker du vedr. æggene?
Er det rå el.kogte æg.
Tænker at det bliver en lidt underlig blanding, hvis der blot plumpes et par rå æg i suppen.
Hvad gør jeg?
Mvh AJ
Hvad skal man med de to æg?
Hvad med de to æg? Skal de være hårdkogt eller hvad? Det fremgår ikke af opskriften, og billedet viser en klar suppe, så .....
Nem, hurtig og lækker. Brugte ikke så mange nudler og så et skævt sriracha og lidt snittet forårsløg :)
Jeg glæder mig til næste opskrift :)