Anmeldelser

2,9/5

Din anmeldelse

Claus Holms suppe med masser af grønt og et spark fra Thailand

Til 2 personer

Sværhedsgrad: Ret nemt
Forberedelse: 15 minutter
Tilberedning: Maks. 20 minutter

Koster omkring 80 kr. til 2 personer

Det skal du bruge

  • 1 pose frossen hønse- eller oksekødsuppe
  • 3-400 gram blandede grøntsager – du bestemmer selv hvilke
  • 1 pk. fuldkornsnudler
  • 1 tsk. frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pose frisk øko-spinat
  • 4 stk. champignon
  • 1 lime
  • Salt og peber
  • 2 æg (rå)
  • 2 tsk. kinesisk soya
  • Evt. frisk mynte og/eller chili

Sådan gør du

  • Suppen koges i 5 min. sammen med ingefær, hvidløg og evt. chili – alt fint snittet.
  • Tilsæt champignoner og de frosne grøntsager.
  • Lad det snurre i 10 min.
  • Slå to rå æg ned i suppen – lad det koge op og rør rundt.
  • Vend med den friske spinat og nudlerne og smag til med soya, limesaft, salt, peber og evt. frisk mynte.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Anne-Jette Schram - 16-04-2021 08:18

Suppen vil jeg hel klart prøve.
Men hvad tænker du vedr. æggene?
Er det rå el.kogte æg.
Tænker at det bliver en lidt underlig blanding, hvis der blot plumpes et par rå æg i suppen.
Hvad gør jeg?
Mvh AJ

Jette Andersen - 15-04-2021 21:02

Hvad skal man med de to æg?

Bodil Rasmussen - 15-04-2021 16:28

Hvad med de to æg? Skal de være hårdkogt eller hvad? Det fremgår ikke af opskriften, og billedet viser en klar suppe, så .....

Jane Albers - 11-04-2021 13:44

Nem, hurtig og lækker. Brugte ikke så mange nudler og så et skævt sriracha og lidt snittet forårsløg :)
Jeg glæder mig til næste opskrift :)