Anmeldelser

5/5

Din anmeldelse

Fish & chips med avocadocreme

Fish & chips: Det skal du bruge

  • 1 1/4 kg kartofler
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. groft salt
  • 1 spsk. frisk timian eller 1 tsk. tørret
  • 600 g laks (6 lakseportioner)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Beklæd en bradepande med bagepapir. Skrub kartoflerne rene og skær dem i både på 1 1/2 cm tykkelse. Kom kartoffelbådene i en plastpose sammen med olivenolie, salt og timian og ryst, så olie og krydderier fordeles godt. Fordel kartoffelbådene på den ene halvdel af bradepanden.
  2. Skær laksestykkerne ud i 12 stykker, drys med salt og peber og fordel fisken på den anden halvdel af bradepanden.
  3. Bag kartofler og fisk i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Avokadocreme: Det skal du bruge

  • 1 avocado (120 g avocadokød)
  • 120 g ærter
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. citronsaft
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  • Fjern skallen fra avocadoen. Kom avocadokød, ærter, hvidløg og citronsaft i en blender og blend let, til cremen har en grov konsistens. Smag til med salt.

Tip

  • Server fish & chips med avocadocreme og en fyldig råkost, f.eks. revne gulerødder, æbler og citronsaft.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer