Anmeldelser

4,7/5

Din anmeldelse

Claus Holms yndlings tunsalat

Det skal du bruge

  • 1 dåse god tun i olie
  • 10 små kogte kartofler delt
  • 2 æg kogt 6 min og delt
  • 2 spsk sennep
  • 1 dl oliven olie
  • Salt og peber
  • 10 friske ærtebælge
  • 1 citron
  • 5 sorte oliven, snittede
  • 2 stk grønne asparges- snittes tyndt og skråt
  • 4 små tomater skåret i både
    1/2 Iceberg eller spidskål
  • 1 - 2 forårsløg skøret tyndt
  • 1 - 2 gulerødder skåret
  • 1 rød grape pillet (alternativt en håndfuld ribs)
  • 1 rødløg pillet og skåret i både
  • Frisk dild- skyr og sennep til dressing

Sådan gør du

  1. Olien hældes fra tunen, og tunen plukkes.
  2. Kartofler og æg deles og blandes med tunen.
  3. Sennep, oliven olie, salt og peber røres sammen og hældes over.
  4. Ærtebælgene plukkes og ærterne blandes i.
  5. Pres saften fra citronen ud over og bland de øvrige ingredienser i salaten.
  6. Til sidst blandes skyr og sennep til en dressing der topper salaten, sammen med frisk dild.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 07.02.2022

Test din viden om omega-3-fedtsyrer og vind en grøntsagshakker

Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk flere gange om ugen, heraf 200 gram fede fisk. Alle former for fisk og skaldyr tæller med. Men hvilken fisk har det største indhold af de sunde omega-3-fedtsyrer? Og er fisk godt mod gigt? Når du deltager i vores quiz er du med i lodtrækningen om vores populære opskriftsbog ’Sunde opskrifter’, en grøntsagshakker fra OXO Good Grips og et års gratis medlemskab af Gigtforeningen.

Deltag i quiz
Deltag i quiz

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser

Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer