Anmeldelser

4,6/5

Din anmeldelse

Claus Holms yndlings tunsalat

Det skal du bruge

  • 1 dåse god tun i olie
  • 10 små kogte kartofler delt
  • 2 æg kogt 6 min og delt
  • 2 spsk sennep
  • 1 dl oliven olie
  • Salt og peber
  • 10 friske ærtebælge
  • 1 citron
  • 5 sorte oliven, snittede
  • 2 stk grønne asparges- snittes tyndt og skråt
  • 4 små tomater skåret i både
  • 1/2 Iceberg eller spidskål
  • 1-2 forårsløg skøret tyndt
  • 1-2 gulerødder skåret
  • 1 rød grape pillet (alternativt en håndfuld ribs)
  • 1 rødløg pillet og skåret i både
  • Frisk dild
  • Skyr og sennep til dressing

Sådan gør du

  1. Olien hældes fra tunen, og tunen plukkes.
  2. Kartofler og æg deles og blandes med tunen.
  3. Sennep, oliven olie, salt og peber røres sammen og hældes over.
  4. Ærtebælgene plukkes og ærterne blandes i.
  5. Pres saften fra citronen ud over og bland de øvrige ingredienser i salaten.
  6. Til sidst blandes skyr og sennep til en dressing der topper salaten, sammen med frisk dild.

Tjek din fisk med vores Omega-3-beregner

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer