Tortillas med kalkun og feta

Prøv tortillas med kalkun og feta – en nem og sund madopskrift fra Gigtforeningen.

Tortillas med kalkun og feta

4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 150 g bacon i små tern
  • 500 g kalkunkød i små tern
  • 2 tsk. karry
  • 250 g porrer, fintsnittet
  • 450 g hvidkål, fintsnittet
  • 1 bæger (185 g) feta/salatost/Apetina i små tern
  • 1 tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • 8 store eller 12 små tortilla-wraps

Fremgangsmåde

  1. Svits bacon og kalkuntern i olie.
  2. Tilsæt karry, porre og hvidkål som steger med, til det er mørt.
  3. Tilsæt fetaosten og smag til med salt og peber.
  4. Fyldet fordeles i tortillaerne, som rulles sammen og lægges i et smurt ovnfast fad.
  5. Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 175 grader i 20 minutter.

Forslag til servering

Tortillaerne kan serveres med grøn salat efter årstiden.

Tip

  • Kalkunkød i små tern kan erstattes af hakket kalkun- eller kyllingekød.
  • Hvis du ønsker at reducere dit energiindtag, kan du nøjes med en enkelt tortilla samt ekstra grøn salat.

To store tortillas med kalkun og feta samt grøn salat til én person indeholder

Energi: 3455 kJ
Protein: 55,7 g
Kalk: 496 mg
Kostfibre: 9,9 g

Senest opdateret 28.08.2015