Müslibarer med chokolade og abrikoser

28 stk.

Det skal du bruge

  • 1,5 dl groft hakkede nødder eller mandler
  • 5 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkefrø eller græskarfrø
  • 1 dl tørrede abrikoser i tynde strimler
  • 1 dl groft hakket mørk chokolade
  • 1 dl crunchy peanutbutter
  • 1 dl honning
  • 2 æg
  • Revet skal af en usprøjtet appelsin

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienser og pres massen godt sammen i en 20 x 30 cm bageform beklædt med bagepapir.
  2. Bag massen i ovnen ved 175 grader i 15–20 minutter.
  3. Afkøl den bagte masse og skær den ud i 28 stykker.
  4. Opbevar müslibarerne i en lufttæt dåse.

Tip

  • Chokoladen kan erstattes med tørrede tranebær.
  • Tørrede abrikoser kan erstattes med anden tørret frugt, f.eks. frugtmix af tørret ananas, melon og papaya.
  • Revet appelsinskal kan erstattes med 1 tsk. stødt kanel. 
Senest opdateret 25.02.2019