Spis dig fra smerter - Antiinflammatorisk kostguide ved ernæringsekspert Martin Kreutzer

Dato/tid: 08.11.2021 kl. 19:00
Sted: Bygningen
Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Pris: Medlem: 75 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest 4. november 2021 til mail: gigten.trekanten@mail.dk – sms til 26999414

Arrangør: Trekantsområdekreds

Interesserer du dig for, hvordan kost og ernæring påvirker sundhed og sygdom?
Så kom og vær med, når ernæringsekspert Martin Kreutzer besøger Gigtforeningens Trekantsområdekreds. Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Ifølge foredragsholderen har dine kostvaner afgørende betydning for gigt, sklerose m.m. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre smerter. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.
Derfor inviterer Gigtforeningen dig til et inspirerende og lærerigt foredrag om madens magi, hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til smertelindring gennem antiinflammatorisk kost.
Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.