Foredrag om psoriasisgigt ved overlæge på Reumatologisk Afdeling OUH Hans Christian Horn

Dato/tid: 01.10.2020 kl. 19:00
Sted: Bygningen Vejle
Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

gigten.trekanten@mail.dk eller SMS til 24 52 54 75 senest den 28.september 2020.

Arrangør: Trekantsområdekreds

Kom og hør med når reumatolog og overlæge Hans Christian Horn fortælle om symptomer og behandlingsmuligheder ved psoriasisgigt.

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme og rammer to til tre procent af befolkningen. Sygdommen er ofte meget synlig med skællende røde områder på huden. Derimod er psoriasisgigt mere usynlig, selvom den kan være invaliderende og forringe livskvaliteten.
Til dette foredrag fortæller reumatolog og overlæge Hans Christian Horn om symptomer på sygdommen og gennemgår teorierne om, hvorfor gigt opstår. Han vil også fortælle om behandlingen af sygdommen og om, hvad lægerne kan tilbyde, og hvad du selv kan gøre.