Hvad så her fra ? - Sidste foredrag i en serie om kost på ZOOM

Dato/tid: 27.04.2021 kl. 19:00
Sted: ZOOM

0
Pris: Gratis
Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at følge linket her: https://tinyurl.com/4g6h6r24

Arrangør: Sydvestjyllandskreds

Vi laver denne foredragsrække i samarbejde med Kreds København. Edvard Korsbæk fra Kreds Sydvestjylland hørte første foredrag, og det var fremragende. Det er gratis at deltage for de 100 vi har plads til.

Foredragsholder:

Vores foredragsholder hedder Vibe Wested. Hun er uddannet Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring ved Suhrs Seminarium samt Ernæringsterapeut ved Center for ernæring og terapi.

 

Foredrag 2: Vægttab – afholdes 30. marts kl. 16 – 17  er afholdt

Dette foredrag omhandler vægtøgning og vægttab og om hvordan man kan tabe sig på en måde der også gavner i forhold til gigt.

Vi kan afsløre så meget, at det ikke handler om sult og om timevis af motion.

Foredrag 1: Inflammation og antiinflammatorisk kost – afholdes 6. april kl. 16 - 17. Dette foredrag er lavet første gang  16. marts kl. 16 - 17 er afholdt

Her gennemgås det grundlæggende omkring inflammation, hvad antiinflammatorisk kost er og hvad den kan hjælpe med i forbindelse med en gigtsygdom.

Foredrag 3: Glade tarme – afholdes 13. april kl. 19 – 20

Her skal vi tale om vores tarme, mikrobiota, fordøjelse og om hvor vigtigt det er for vores velbefindende, at det hele bare virker.

Foredrag 4: Hvad så her fra ? – afholdes 27. april kl. 19 – 20

Hvordan kan den nye viden anvendes i hverdagen og hvilke sociale udfordringer kan der være, hvis man spiser anderledes end dem man er sammen med.