AFLYST: Foredrag: Nyt hjælpmiddel til dig med nedsat håndfunktion

Pris: Medlem: 25 kr.
Ikke-medlem: 50 kr.
Tilmelding:

Tilmelding og betaling senest den 7.10.2020 til Grith Raadbjerg tlf. 24 62 64 69

Arrangør: Odense aftengruppe

AFLYST PGA COVID-19

Har du smerter eller nedsat kraft i hænderne, så almindelige gøremål er vanskelige? Så kom og hør om 'Wini', der er en ny type hjælpemiddel.

Det er Thomas Solgaard fra firmaet Manigrip, som vil komme og fortælle o"håndgribelig hjælp i livet". Hjælpemidlet Wini fungerer som en grebsforstørrer til mennesker med nedsat håndfunktion. Thomas vil demonstrere, hvordan Wini kan hjælpe dig til at opnå et bedre greb om mange forskellige hverdagsredskaber. Primært til mennesker med gigt, der har svært ved at gribe fat om smalle ting.

• Prisen er inklusiv kaffe og kage.
  • Nærmere information vil blive sendt 8-14 dage før arrangementet.
  • Mødet slutter kl. 21.

Vigtigt vedr. tilmelding

• Betaling via MobilePay, husk at skriv navn og arrangementsdato ved betaling. Du er først tilmeldt ved betaling.
      • Hvis du ikke har MobilePay, så kontakt Grith Raadbjerg.