Motionsaktiviteter på Vestsjælland - dyrk motion med andre

Gigt og motion hænger rigtig godt sammen. Faktisk har langt de fleste mennesker med gigt utrolig stor gavn af at dyrke motion, der er tilpasset deres behov.

Her kan du se de motionsaktiviteter, vi i øjeblikket tilbyder i dit lokalområde. Har du forslag til andre aktiviteter, er du velkommen til at kontakte os.

• Holbæk – Gå i gang i Holbæk

Gå I GANG er for mennesker med f.eks. gigt diabetes og hjerteproblemer eller som har haft kræft, samt deres venner og pårørende.

GÅ I GANG er for mennesker, som ønsker at røre sig – samtidig med at der tages hensyn til evt. skavanker eller for hvem fysisk aktivitet er nyt.
    GÅ I GANG handler først og fremmest om at være fysisk aktive og få rørt sig. Dernæst giver GÅ I GANG mulighed for at møde ligestillede og danne sociale netværk.

Aktiviteter varetages af uddannede instruktører, som har et særligt kendskab til målgruppen.

GÅ I GANG er et samarbejde mellem Gigtforeningen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse og Holbæk gymnastikforening.
    Kontakt Kirsten Skovgaard Jensen 28 48 36 36

Pris: 25 kr.

Efter de fysiske aktiviteter mødes alle til kaffe og socialt samvær.

Mødested

Konsul Beyers Alle 2

Hver onsdag kl. 14.

• Holbæk – stavgang

Stavgang i Holbæk. Kom og vær med, det er både hyggeligt, sundt og sjovt. Hvis du vil gå med stave, skal du selv medbringe dem. Nogle foretrækker også at gå uden. Turen er på ca. 3-4 km. Vi vurderer individuelt, hvilke hensyn der eventuelt skal tages.

4300 Holbæk
    Startsted bliver aftalt fra gang til gang.

Tirsdag kl. 10.30

Yderligere oplysninger og tilmelding

Instruktør Kirsten Skougaard Jensen

• Holbæk – varmtvandsundervisning

Der er undervisning i varmt vand i Holbæk Sportsby. Tilbuddet er for mennesker med gigt, der har brug for instruktion i at vedligeholde kroppens led og muskler.

Holbæk Sportsby, henvendelse: AOF Holbæk, tlf. 59 43 85 58aftenskole@aofsj.dk

4300 Holbæk

Torsdag og fredag med flere forskellige tider på dagen. Ring og hør nærmere.

Tilmelding og yderligere oplysninger

AOF Holbæk
    E-mail aftenskole@aofsj.dk

• Skælskør - varmtvandsundervisning

På Gigtforeningens træningscenter Sano i Skælskør tilbydes undervisning i varmt vand.

Det er Kreativ Oplysnings Kreds (KOK) Skælskør, der er arrangør.

Undervisningen foregår følgende dage:

• Mandag
    • Tirsdag
    • Fredag
    • Lørdag

Slagelsevej 32
    4230 Skælskør

Yderligere oplysninger og tilmelding

Kreativ Oplysnings Kreds (KOK) Skælskør
    Tine Sass
    E-mail kk@events.dk

• Skælskør – træning på land og i vand

Sano tilbyder fitness, holdtræning og varmtvandsbassin. Endvidere ambulant behandling, håndtræning og fysioterapi for mennesker med lidelser og smerter i led, ryg og muskler.

Slagelsevej 32
    4230 Skælskør

Yderligere oplysninger og kontakt

E-mail skaelskoer@sanocenter.dk

Læs mere om tilbuddene på sanocenter.dk

• Sorø - varmtvandsundervisning

I Gigtforeningens Oplysnings Kreds, Sorø, har vi undervisning i varmt vand. Undervisningen tager hensyn dig, det du kan, og hvilke udfordringer du har.
    Undervisningen ledes af fysioterapeuter på små hold med højst otte deltagere pr. fysioterapeut.

Sorø Helse og Svømmebad
    Ringstedvej 18
    4180 Sorø

Tirsdag og torsdag med flere forskellige tider på dagen. Ring og hør nærmere.

Holdstart i begyndelsen januar og i midten af august.

45 kroner pr. gang
    855 kroner pr. sæson

Pensionister/efterlønsmodtagere i Sorø Kommune får 100 kroner i tilskud pr. holdstart.

Tina Pedersen
    E-mail tina@ajourforing.dk