Spørg løs om arv og testamente

Dato/tid: 12.10.2021 kl. 19:00
Sted: Holbæk Bibliotek
Nygade 9
4300 Holbæk
Tilmelding:

Tilmeld dig her   senest den 11. oktober 2021

Arrangør: Vestsjællandskreds

Kom og hør med når advokat Lise van Brugge fra Gigtforeningen holder foredrag om arv og testamente. Der er mange gode grunde til at oprette et testamente. Det giver dig mulighed for selv at bestemme, hvem der engang skal arve din formue og dine ejendele, og det er også din bedste garanti for, at der ikke opstår misforståelser.

”Alligevel udskyder en del mennesker at få det gjort, eller de undlader det helt,” fortæller advokat Lise van Brugge fra Gigtforeningen. ”Måske har man en forventning om, at det er besværligt og dyrt. Eller overflødigt. Men hvis du på forhånd har gjort dig nogle tanker om dine ønsker, vil du sandsynligvis opleve det som en god og afklarende proces”.

”Arveloven giver dig mulighed for at få indflydelse på, hvem der skal arve dig, men det kræver, at du opretter et testamente. Samtidig er det at skrive testamente også udtryk for omtanke og respekt for dine nærmeste”.

Praktiske

• Arrangementet slutter omkring kl. 21.00