Dato/tid: 31.08.2021 kl. 18:00
Smedeparken 1
4180 Sorø
Tilmelding:

Tilmeld dig her senest 29. august 2021 eller til  Henny Rose Pedersen  tlf. 20 71 04 32

Arrangør: Vestsjællandskreds

Har du lyst til at gøre livet nemmere for mennesker med gigt?

Så er det dig, vi har brug for. Alle medlemmer og jer der ikke er medlem af Gigtforeningen er velkommen til generalforsamling i Gigtforeningens Vestsjællandskreds.

Generalforsamlingen starter med en sandwich, vand og hyggeligt samvær med musik.

Efter spisning fortæller vi om året der gik. Lidt om kredsens udfordringer og succes og erfaringer med madklubber med gigtvenlig og antiinflammatorisk kost. Også præsentation af årets lokalegruppe Slagelse og Odsherred samt nye tiltag for at få flere frivillige. Og spændende aktiviteter.

Har du lyst til at stille op til bestyrelsen som medlem. Vi har også brug for friske ildsjæle til at være frivillig i lokalgrupper.

Dagsorden er fastlagt ifølge vedtægterne.

• Husk gyldigt medlemskort for at have stemmeret.
  • Tilmelding af hensyn til planlægningen.
  • Sandwich og vand er gratis. Du er velkommen til at medbringe din egen kaffe/te.

Vi passer på hinanden og overholder alle Corona forholdsregler.

Generalforsamlingen slutter ca. 20.30 og derefter er du er velkommen til at tale med bestyrelsen indtil kl. 21.00.