Skab nye fællesskaber – det gode liv med gigt

Dato/tid: 24.08.2021 kl. 19:00
Sted: Slagelse bibliotek store sal
Stenstuegade 3
4200 Slagelse
Pris: Medlem: 400 kr.
Ikke-medlem: 450 kr.
Tilmelding:

Tilmeld dig her senest den 23. august 2021

Arrangør: Slagelse lokalgruppe

Lokalgruppen i Slagelse har i samarbejde med Slagelse Kommune fået muligheden for at igangsætte et spændende forløb, hvor vi sammen vil danne nye fællesskaber for gigt/multisygdomme deltagere.

Du inviteres med på denne rejse, som er en samlet pakke for borgere bosiddende i Slagelse kommune.

Det er en samlet pakke og tilmeldingen er efter først til mølle-princippet. 400 kr. for medlemmer og 450 kr. for ikke medlemmer. Der er 8 kørestolspladser og 32 alm. pladser.

Det er inklusive forplejning og transport.

Indhold

1 Kick starts møde den 24. august 2021, hvor du får et detaljeret program for resten af forløbet.

2 sociale arrangementer: 1 tur til Birkegårdens Haver og en tur til Veteranhaven, hvor der vil er plads til kørestolsbrugere og hjælpere.

1 foredrag om det at danne/skabe relationer til andre samt at holde fast i disse fællesskaber.

5 møder med emner om gigt/multisygdomme, hvor deltagerne får ny viden og værktøjer, så du får det bedste ud af livet. Hvordan skaber vi nye fællesskaber og holder fast i disse. Vi har focus på vaner, sund kost, motion, samvær og hygge.

1 foredrag – få det bedste ud af livet.