Aflyst: Madklub i Sorø - antiinflammatorisk kost

Tilmelding:

Flyttet til 2021.

Arrangør: Vestsjællandskreds

Arrangementet er flyttet til 2021.

Har du lyst til at lære at lave sund antiinflammatorisk mad og samtidig møde nye og spændende mennesker?

Så mød op når Gigtforenigen og Sorø Kommune inviterer til madklub.

Diætist Helle Christensen underviser og holder oplæg med udgangspunkt i antiinflammatorisk madlavning, inspireret af bl.a. læge og forfatter Jerk Langers bog "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" og sunde kogebøger udgivet af Gigtforeningen.

Hvis du vil være sikker på en plads på holdet, så tilmeld dig allerede nu. Der er max. 16 pladser. Pris medlem 300 kr. for 5 aftener. Betales ved tilmeldingen. Når vi bekræfter din tilmelding modtager du også informationer om hvordan du betaler via Mobilepay eller via  bankoverførsel.

Forudsætning er, at du er medlem eller bliver medlem af Gigtforeningen.

Praksis

• Madklub afholdes 5 onsdage: 7. oktober, 28. oktober, 11. november,  25. november og 02. december (fællesspisning)
  • Alle dage fra 17 - 20