Foredrag om bindevævsmassage og bindevævets betydning v. bindevæsmassør Maja Kjeld

Dato/tid: 09.09.2020 kl. 19:00
Sted: Stenlille Kulturhus
Hovedgaden 37
4295 Stenlille
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 2. september 2020 til Ulla Klein mobil 30245164 eller mail Ullaklein@outlook.dk

Arrangør: Vestsjællandskreds

Kom og hør et spændende oplæg om bindevævets betydning for kroppen, hvad der påvirker det, og hvordan det kan behandles.

Maja Kjeld, som er bindevævsmassør hos Body Optimise, kommer og fortæller om sine erfaringer med bindevævsmassage.

Bindevævet er som et kæmpe spind at tråde og væske, der binder hele kroppen sammen. Du har det i og omkring dine muskler og led, og det forbinder muskler, ledbånd, sener og knogler til hinanden. Det er omkring dine organer, blodkar og for en stor del huden.

Hvad kan du gøre, når du oplever stivhed i kroppen, smerter i muskler og led, ofte har kramper, føler træthed eller har uro og andet ubehag i kroppen? Kom og hør meget mere.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Maja.

• Arrangementet afholdes fra kl. 19 til 21.
  • Der serveres vand og frugt.