AFLYST BEVÆG 2020 - Sundheds- og Idrætsfestival i Kalundborg

Tilmelding:

Aflyst Ingen tilmelding

Arrangør: Vestsjællandskreds

Arrangementet er desværre aflyst.

Kom forbi når Gigtforeningen Vestsjællands kreds igen står klar på standen ved årets sundheds- og Idrætsfestival i Kalundborg.
Byen vil summe af liv, og vi får mulighed for at vise borgere i alle aldre i Kalundborg Kommune vores fantastiske tilbud og aktiviteter.
Du får udleveret gigtmateriale og pjecer om træningsformer for mennesker med gigt. Du har også mulighed for at få målt dit håndtryk.

BEVÆG er en festival for ALLE typer af foreninger samt sundhedsområdet. Vi taler om at BEVÆGE os på alle områder, ikke kun kroppen, men i lige så høj grad at være sammen i et fællesskab, der giver mening for dig.
Festivalen afholdes udendørs i Kalundborg bymidte i og omkring Kordilgade. Alle aktiviteter på BEVÆG er gratis for de besøgende.
Håber vi ses kl. 10-14 den 5. september 2020.