Spis dig fra smerter! Antiinflammatorisk kostguide

Dato/tid: 02.09.2020 kl. 19:00
Sted: Frederiksberg Skole
Multisalen Smedeparken 1
4180 Sorø
Pris: Medlem: 75 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest til 25. august til gitteorris@live.dk mobil 50473145 eller Lotte Vennervald lotte.vennervald@gmail.com mobil 40788109

Arrangør: Vestsjællandskreds

Har du lyst til at blive klogere på, hvad antiinflammatorisk kost og livsstil er og hvad det kan gøre for sin krop og dit velbefindende!

Interesserer du dig for, hvordan kost og ernæring påvirker sundhed og sygdom?

Så vær med, når ernæringsekspert Martin Kreutzer besøger Gigtforeningens Vestsjællandskreds i Sorø.

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Ifølge foredragsholderen har dine kostvaner afgørende betydning for gigt, sklerose m.m. Når du spiser de rigtige ting, stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre smerter.

Men hvad, hvordan, og hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Derfor inviterer Gigtforeningen dig til et inspirerende og lærerigt foredrag om madens magi, hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til smertelindring gennem antiinflammatorisk kost.

Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.

• Der serveres vand til foredraget.