Tag med på besøg på Sct. Hans Hospitals Museum

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 50 kr.
Tilmelding:

Senest den 3. maj til Else Nielsen, tlf. 22 99 01 05, e-mail elsemariehelge@gmail.com
eller Elsebeth Kronbo, tlf. 26 15 96 99, e-mail kronepost@jensen.mail.dk

Arrangør: Roskilde lokalgruppe

Kom med, når vi besøger Sct. Hans Hospitals Museum, som består af en stor samling af genstande, der kan belyse hospitalets historie, f.eks. inventar fra sengeafsnit, tvangsstol, spændetrøje, div. instrumenter mm. En frivillig fra Sct. Hans Hospitals Museums Venner vil fortælle om tiden, hvor sindslidende blev ”opbevaret” under kummerlige forhold.

• Vi mødes på adressen: Kurhusvænge 3, 4000 Roskilde kl. 14.00.
  • Efter rundvisningen og den gode fortælling, sørger lokalgruppen for kaffen udenfor, i de smukke omgivelser.
  • Hvis det mod forventning er regnvejr, finder vi en anden mulighed for kaffen.
  • Der er gode parkeringsforhold, og 2 busruter lige til døren: nr. 202A og 207.
  • Samkørsel kan arrangeres, hvis der er behov.