Gigtforeningens Vendsysselkreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Vendsysselkreds. Kredsen dækker Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Læsø kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Tæt på medlemmerne

Vi satser meget på vores fire lokalgrupper i Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring og Skagen, for at vi kan være så tæt på medlemmerne som muligt. I alle lokalgruppernes områder har vi tilbud om varmtvandsundervisning. Vi håber at se dig til vores næste arrangement.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Vendsyssel

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Mogens Munch Holm
Tlf. 88 70 57 71 / 29 78 17 80