Gigtforeningens Thy-Morsø-kreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Thy-Morsø-kreds. Kredsen dækker Morsø og Thisted kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Thy og Morsø

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Vores motionsaktiviteter arrangeres af Gigtforeningens Oplysningskreds (GOK) - Thisted.

Vi tilbyder sundhedsfremmende kurser med fokus på bevægelse. Der er kurser på flere niveauer, så du kan både deltage, hvis du har helbredsproblemer, og hvis du vil undgå at få det. Undervisningen ledes af fysioterapeuter og afspændingspædagoger. Nogle af kurserne foregår i varmt vand, og vi holder til på forskellige steder i kommunerne.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Helle Steen
E-mail hellelund5@gmail.com