AFLYST Foredrag om Antiinflammatorisk kostguide – spis dig fra smerter

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 24. september til Peter Nasser, tlf. 61708923, mail gigtforeningenaalborgkreds@gmail.com

Arrangør: Aalborgkreds

Aflyst

Interesserer du dig for, hvordan kost og ernæring påvirker sundhed og sygdom? Så kom og vær med, når ernæringsekspert Martin Kreutzer besøger Gigtforeningens Aalborg Kreds. Hvis du er nysgerrig på kostens betydning, byder denne aften på en masse konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til smertelindring gennem antiinflammatorisk kost.

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil. Ifølge foredragsholderen har dine kostvaner afgørende betydning for sygdomme som gigt og sklerose m.m.
Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre smerter. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.