Gigtforeningens Viborg-Skive-kreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Viborg-Skive-kreds. Kredsen dækker Skive og Viborg kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Viborg og Skive

Find Viborg-Skive-kreds på Facebook

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Gå i gang-aktiviteter

Gå i Gang-folderen, med en masse spændende motions- og aktivitetstilbud i Viborg kommune, er nu online. Der er flere tilbud til dig med gigt. Bl.a. træning i varmt vand (se side 156). I folderen kan du læse om de mange forskellige aktiviteter, og hvem du skal kontakte for at høre nærmere.

Læs folderen og find "Gå i gang aktiviteter" i Viborg Kommune

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kredsformand
Tina Aalund