Lokalgrupper i Søhøjlandet - find aktiviteter og kontaktoplysninger

Her kan du se Gigtforeningens lokalgrupper i Søhøjlandet.

Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.

Hvis du vil oprette en lokalgruppe eller arrangere andre relevante tilbud til mennesker med gigt, er du meget velkommen til at kontakte din kreds.

I Horsens og Skanderborg er det muligt at træffe repræsentanter fra Gigtforeningen i gigtcaféen. Her kan du få en snak med personer, der selv kender gigtens problemer, og få råd og informationer fra Gigtforeningen.

Du kan finde lokalgruppernes arrangementer i kalenderen for Søhøjlandet.

Kalender for Søhøjlandet

Læs mere om vores lokalgrupper og gigtcaféer:

• GAF (Gigt - Arbejde - Familie)

Lokalgruppen GAF (Gigt - Arbejde - Familie) mødes den første mandag i hver måned kl. 19–21.

Frivilligcenter Silkeborg
    Østergade 9, 1.
    8600 Silkeborg

Gruppen er for yngre mennesker fra ca. 25-45 år. Fælles for alle er, at vi er tilknyttet arbejdsmarkedet i en eller anden udstrækning, og at vi har familie.

Charlotte Jensen

• Horsens lokalgruppe

Vi håber, du har lyst til at deltage - vi har det rigtig hyggeligt. I kalenderen kan du se, hvad vi har på vej. Hvis du har ønsker til arrangementer eller andet, er du også velkommen til at kontakte os.

Hanne Lind
    E-mail hanne.ove.lind@gmail.com

• Gigtcafé Horsens– møde andre med gigt

Du finder gigtcaféen i Sund By. Der er åbent den første onsdag i måneden kl. 13.00-14.30. Vi er ikke behandlere, men har du fået gigt, og går du eventuelt med spørgsmål og tanker om din sygdom, så kan vi tilbyde en snak over en kop kaffe. I juli, august og december holder vi lukket.

Sund By
    Åboulevarden 52
    8700 Horsens

Hanne Lind
    E-mail hanne.ove.lind@gmail.com

• Silkeborg lokalgruppe

Vi arrangerer foredrag og andre arrangementer. I kalenderen kan du se, hvad vi har på vej. Kontakt os gerne, hvis du har forslag eller ønsker til arrangementer.

Der er pt. ingen kontakt.

• Skanderborg lokalgruppe

Vi mødes den sidste onsdag i måneden kl. 19-21.

Sundhedscentret, 1.
    Sygehusvej 7
    8660 Skanderborg

Har du brug for at snakke med nogle, der kender til livets op- og nedture, og som lever med gigtens udfordringer - så kom og snak med os. Vi deler vores erfaringer med hinanden.

Der er pt. ingen kontakt.

• Gigtcafé Skanderborg – møde andre med gigt

Du finder gigtcaféen i Sundhedscentret. Der er åbent den anden mandag i måneden kl. 10–12. I juli, august og december holder vi lukket på grund af ferie.

Sundhedscentret
    Sygehusvej 7