Foredrag: Erfaringer og gode råd om smerter og livet med gigt

Dato/tid: 21.10.2020 kl. 18:30
Sted: Horsens Bibliotek
Tobaksgården 12
8700 Horsens
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Tilmelding senest den 17.10.2020 til gigtarrangement@gmail.com eller på telefon 42 41 14 52 (efter kl. 16)

Arrangør: Søhøjlandskreds

Lever du med gigtsygdom, og vil du gerne have inspiration til at få det bedre? Så kom og hør Hanne Henriksen fortælle om sin erfaring med egen zoneterapi-klinik gennem 16 år.

Hun vil blandt andet fortælle om simple leveregler, der kan være med til, at du får et bedre liv i dagligdagen. Og derved kan du blive gammel og alligevel have overskud til det, du har lyst til. Det er aldrig for sent at se på, om du med fordel kan ændre din egen livsstil til det bedre.

Mød også Ole Nielsen, der fortæller om, hvordan det er at blive ramt af leddegigt i en ung alder. Hvordan påvirker det arbejde, familie og fritidsliv? Han har over 30 års erfaring med diagnosen, og han har ikke siddet stille igennem årene trods mange udfordringer.