Foredrag: Kroniske smerter samt behandlingsmuligheder heraf ved overlæge Karin B. Plesner

Dato/tid: 07.10.2021 kl. 19:00
Sted: Aktivitetscenter Lillerup
Hovedgaden 69F
8410 Rønde
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 3. oktober til Lillian Nedergaard, nedergaard.os@gmail.com, tlf. 52 50 18 82

Arrangør: Randers-Djursland-kreds

Har du kroniske smerter, så kom og hør om kroniske smerter. Overlæge Karin Bruun Plesner fra Smertecenter Syd, fortæller om de forskellige smertetyper. Kroniske smerter ses hos ca. 20% af befolkningen, og en stor del af disse lider af gigtsygdomme. Omkring 5% af befolkningen lider af kroniske komplekse smerter som f.eks. fibromyalgi. Karin Bruun Plesner, fortæller om de forskellige smertetyper, herunder kroniske komplekse smerter, samt behandlingsmulighederne heraf. Der vil både være fokus på medicinsk behandling, men også på hvad man selv kan gøre som kronisk smertepatient for at få en bedre livskvalitet.

• Mødet slutter kl. 21.00
  • Der kan i pausen købes kaffe/te/æbleskiver – kr. 20,- pr. person (kun kontant)
  • Parkering: på P-pladsen bag ved FAKTA på Hovedgaden.