Foredrag: Hvorfor virker biologisk medicin ikke lige godt på alle? ved afdelingslæge Karen Buch Lauridsen

Dato/tid: 26.08.2021 kl. 19:00
Sted: Aktivitetscenter Lillerup
Hovedgaden 69F
8410 Rønde
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 24. august til Lillian Nedergaard, nedergaard.os@gmail.com, tlf. 52 50 18 82

Arrangør: Syddjurs lokalgruppe

Kom og hør med når afdelingslæge Karen Buch Lauridsen fra Aalborg Universitetshospital fortæller om et nyt forskningsprojekt, som skal undersøge, hvorfor biologisk medicin virker bedre på nogle mennesker med leddegigt end andre. Tidligere forskning har vist, at der er forskel på, hvor godt patienter med leddegigt, psoriasisgigt og rygsøjlegigt reagerer på biologisk behandling. Hvis man i det nye forskningsprojekt kan finde årsagen, kan patienter i risikogruppen blive behandlet mere målrettet. På den måde kan du som patient få en mere effektiv behandling fra starten, så du ikke skal afprøve flere behandlinger og gå i længere tid uden at være optimalt behandlet. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål fra salen i løbet af aftenen.

• Mødet slutter kl. 21.00
  • Der kan i pausen købes kaffe/te/kage – kr. 20,- pr. person kun kontant
  • Parkering: på P-pladsen bag ved FAKTA på Hovedgaden.