Foredrag: Kunstig hofte ved artrose (slidgigt) i hoften v. overlæge

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 70 kr.
Tilmelding:

Senest den 4. februar 2020 til Lillian Nedergaard, tlf. 52 50 18 82, e-mail nedergaard.os@gmail.com

Arrangør: Syddjurs lokalgruppe

Kunne du tænke dig at vide mere om indsættelse af en kunstig hofte på grund af artrose (slidgigt)? Som en af de mest almindelige ortopædkirurgiske operationer i Danmark, har mange stiftet bekendtskab med den - på egen krop eller som pårørende.

Kom med, når overlæge ph.d. Stig Overgaard Jacobsen fortæller om kunstige hofters holdbarhed og sit forskerholds arbejde for at finde frem til en protese med længere holdbarhed end de eksisterende typer.

En kunstig hofte, som accepteres af kroppen, og som vil kunne holde resten af livet, vil betyde færre komplikationer og færre re-operationer for de mange tusinde mennesker, der hvert år har brug for en hofteprotese, lyder det blandt andet fra overlægen.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål i aftenens løb.

Om foredragsholderen

Stig Overgaard Jacobsen er Overlæge ph.d. ved Ortopædkirurgisk afdeling på Aarhus Universitetshospital.

• Arrangementet slutter kl. 21.
  • I pausen kan der købes kaffe/te og kage for 20 kroner.
  • Vi modtager kun kontanter.