Foredrag: Retsmedicin, organdonation og donation af kroppen til forskning ved retsmediciner Peter Juel Thiis Knudsen

Dato/tid: 11.11.2020 kl. 19:00
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8, 1. sal (over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus C
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Tilmelding til: gigtaarhuskredsen@gmail.com eller tlf. 2498 2020

Arrangør: Aarhuskreds

Kom og hør med når Peter Juel Thiis Knudsen, der er en af Danmarks førende retsmedicinere, fortælle om, hvordan lægevidenskaben kan hjælpe politiet, og hvordan døden kan hjælpe de levende.

Undervejs fortæller Peter anekdoter og historier fra virkelighedens verden. Dette betyder også, at foredraget ikke er for sarte sjæle.

Der lægges op til spørgsmål fra publikum.

Om foredragsholderen

Peter Juel Thiis Knudsen er retsmediciner og vicestatsobducent ved Retsmedicinsk Institut Syddansk Universitet. Han har bl.a. været udsendt til katastrofeområder – f.eks. Tsunamien i Thailand.

Foredraget slutter kl. 21.

Vi modtager kontanter og har MobilePay.

Kom i god tid af hensyn til parkering og husk at stille P-skiven. Husk også at indtaste registreringsnummeret på Ipad'en ved indgangen.

Dette foredrag blev aflyst i marts pga. Corona-krisen, og vi er glade for, at vi kan gennemføre det i november.