Influenzavaccination

Dato/tid: 07.10.2020 kl. 15:00
Sted: MarselisborgCentret, bygning 8 (over varmtvandsbassinet)
P.P. Ørums Gade 11
8000 Aarhus C
Pris: Medlem:
Ikke-medlem:
Tilmelding:
Arrangør: Aarhuskreds

Kom til den traditionelle og hyggelige vaccinationseftermiddag i Gigtforeningens Aarhuskreds, hvor vi får besøg af Danske Lægers Vaccinationsservice. Her kan du blive vaccineret mod influenza og i år også mod pneumokokker (lungebetændelse).

Vaccinationerne er gratis for borgere over 65 år samt for førtidspensionister og kronisk syge.

Hvis du ikke hører ind under gratisordningen, koster influenzavaccinationen 200 kr. og pneumokokvaccinationen 420 kr., som betales på dagen.

Der vaccineres mellem kl. 15.00 og 17.30.

Pga. den særlige Corona-situation i år, skal man tilmelde sig. Alle, der blev vaccineret hos Gigtforeningen i MarselisborgCentret i Aarhus sidste år, vil modtage et brev i e-boks fra European LifeCare Group A/S. Her kan man booke en tid. Det vil dog også være muligt at droppe ind og blive vaccineret. Der kan så være lidt ventetid.

Vi har god plads og flere rum, så man ikke risikerer at stå for tæt. Og selvfølgelig spritter vi af og har masser af håndsprit.

Husk at stille P-skiven og at indtaste registreringsnummeret på Ipad’en ved indgangen.