Gigtforeningens Københavnskreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Københavnskreds. Kredsen dækker Dragør, Frederiksberg, København og Tårnby kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for København

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Gigtcenter – mød andre med gigt

I vores kreds har vi et gigtcenter, hvor du kan møde andre med gigt. Vores gigtcenter er åbent for personlig eller telefonisk henvendelse onsdage kl. 11-13.

Vi har lokaler på

Diakonissestiftelsen
Peter Bangs Vej 7A, kælderen
2000 Frederiksberg

Åben rådgivning

Gigtforeningens Københavnskreds holder åben rådgivning den tredje torsdag i hver måned fra kl. 15-17.

Alle er velkomne. Rådgivningen bemandes af frivillige, der selv har forskellige former for gigt. Du skal ikke tilmelde dig nogen steder for at komme her, man kommer bare ind fra gaden.

OK & KRAMS lokaler
Allégade 2
2000 Frederiksberg

I december er der lukket for den åbne rådgivning.
Vi holder ferie fra den 1. juni til den 16. august 2017.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Margrethe Nielsen
E-mail maggien@webspeed.dk