Gigtforeningens Hovedstad Nord-kreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Hovedstad Nord-kreds. Kredsen dækker Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommune.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Hovedstad Nord

Find Hovedstad Nord-kreds på Facebook

Lokalgrupper

Find lokalgrupper

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Kredsens mail-liste

Vi udsender lejlighedsvis en nyhedsmail med oplysninger om arrangementer og andet nyt fra lokalgruppen og kredsen. Hvis du vil tilmeldes vores mail-liste eller vil vide mere om lokalgruppens arbejde, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til kredens kontaktperson.

Fungerende formand
Liselotte Holmberg