Gigtforeningens Bornholmskreds – det gør vi nær dig

Velkommen til Bornholmskreds.

Det gør vi nær dig

Vi arbejder lokalt for bedre forhold for mennesker med gigt. Det gør vi blandt andet ved at afholde arrangementer og foredrag, og vi tager ud og fortæller om gigt og Gigtforeningen.

Her kan du se vores aktiviteter og arrangementer:

Kalender for Bornholm

Søger du motionsaktiviteter?

Find motionsaktiviteter

Gigtcenter – mød andre med gigt

I vores kreds har vi et gigtcenter, hvor du kan møde andre med gigt. Vores gigtcenter ligger på Store Torvegade 36 A, st., 3700 Rønne. Du kan komme ned og besøge os eller kontakte os på tlf. 56 95 88 77 eller gfbornholm@gmail.com.

Vi har jævnligt cafemøder i Gigtcentret. Hold øje med opslag på biblioteket og på Facebook.

Vær med i det frivillige arbejde

Har du spørgsmål til vores arbejde eller vores aktiviteter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne være flere frivillige, så vi kan gøre endnu mere for gigtsagen. Hvis du har lyst til at hjælpe os med at arbejde for den gode sag, er du velkommen til at kontakte os og høre mere.

Grethe Viborg
Tlf. 56 99 90 74 / 51 24 67 03