Bliv en del af Digitale Venner

Få en digital ven

Du kan vælge at få en digital ven og være den, som bliver ringet op for at få en snak om livet med gigt – og andre ting, som I hver især er optaget af. Når du får en digital ven, bliver du matchet med en frivillig, som ringer til dig efter aftale.

Bliv frivillig digital ven

Du kan også blive frivillig og være den, der ringer op og sætter gang i samtalen med din nye gigtven.
Som frivillig digital ven skal du være medlem af Gigtforeningen.

Fordele:

• Du gør en stor forskel for en anden med gigt.
  • Du bliver del af et netværk med andre frivillige digitale venner.
  • Du får tilbudt workshops, kurser og online sparring, så du kan blive klædt godt på til at være digital ven.
  • Du kan altid kontakte projektleder.

Tilmeld dig Digitale Venner

Du tilmelder dig ved at fortælle os lidt om dine interesser, ønsker og hvordan vi kan kontakte dig.

Hvad sker der, når du har tilmeldt dig? Trin for trin

1. Når du har udfyldt tilmeldingsformularen, bliver den sendt videre til os i Gigtforeningen.

2. Så snart vi har fundet et match, modtager du en mail med kontaktoplysninger på din nye digitale ven og en guide til jeres digitale venskab.

3. Den frivillige vil sørge for at tage kontakt inden for et par dage.

4. Så er I klar til at tale sammen. Rigtig god fornøjelse!

Kommende arrangementer for frivillige

Opstartsworkshop for frivillige i ”Bliv godt klædt på til rollen som digital ven” finder sted den 15. april 2021 kl. 19.00-20.30

Workshoppen "Kroniske smerter og aktiv selvhjælp" finder sted den 6. maj 2021 kl. 14.00-16.00

Har du spørgsmål?

Jeg hedder Karina og er projektleder på Digitale Venner. Er du i tvivl om noget, eller har du brug for hjælp til at tilmelde dig Digitale Venner, så ring til mig på tlf. 39 77 80 35 eller send en e-mail til DigitaleVenner@gigtforeningen.dk

• Hvem kan blive digital ven?

Digitale Venner er for mennesker med gigt. Du skal være fyldt 18 år for at være med.

• Hvem ringer til hvem?

Du kan blive frivillig og være den, der ringer op til en, der savner samværet med andre, og som måske har været nødt til at isolere sig under corona. Eller du kan få en telefonven og være den, som bliver ringet op af en frivillig.

• Hvordan bliver I matchet?

Gigtforeningen sørger for at matche jer efter alder, interesser eller diagnose – alt efter, hvad I hver især ønsker og lægger vægt på.

Når der er fundet et match, vil I begge modtage en mail. Jeres første kontakt sker inden for et par dage. Så er I i gang!

• Hvor længe og hvor tit?

Vi foreslår, at I begynder med at ringe sammen en gang om ugen, og at I aftaler, at I vil tale sammen i alt 6– 8 gange af højst en times varighed. I kan altid forlænge aftalen og skrue op eller ned for frekvensen.

Det kan også være, I får lyst til at få en ny digital ven, når der er gået et stykke tid. Så er I velkomne til at tilmelde jer igen.

• Med eller uden video?

I bestemmer selv, om samtalerne skal foregå telefonisk eller på video med f.eks. Zoom eller Skype.

Senest opdateret 25.03.2021