Læs også Gigtforeningens privatlivspolitik

• Brugerbetingelser

Disse betingelser gælder for alle brugere af www.gigtforeningen.dk. Det er en forudsætning, at du som bruger accepterer disse betingelser.

Generel viden og rådgivning

Indholdet på Gigtforeningens hjemmeside er af generel karakter og må ikke anvendes som erstatning for individuel rådgivning, undersøgelse eller behandling af en autoriseret læge – eller andre faggrupper.

Ansvarsfraskrivelse

Gigtforeningen, Gigtforeningens rådgivere og andre forfattere kan ikke gøres erstatningsansvarlige for skader af nogen art som følge af ethvert brug af informationer på Gigtforeningens hjemmeside.

Tilsvarende fraskrives ethvert ansvar for indholdet af 3. mands portaler, som Gigtforeningens hjemmeside måtte linke til.

Rettigheder

Alle immaterielle rettigheder til indholdet på Gigtforeningens hjemmeside, herunder rettighederne til Gigtforeningens logo, varemærker mv. tilhører Gigtforeningen og Gigtforeningens samarbejdspartnere.

Dette gælder også indlæg fra Gigtforeningens brevkasse.

Indholdet er bl.a. beskyttet i henhold til lov om ophavsret. Medmindre andet udtrykkeligt fremgår, accepterer Gigtforeningen og Gigtforeningens samarbejdspartnere alene de i lovgivningen angivne indskrænkninger i ophavsretten.

Brug af materialet

Kommercielt brug af materiale fra Gigtforeningens hjemmeside - herunder Gigtforeningens navn og logo - må ikke finde sted. Materialet må ikke distribueres, sælges, kopieres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Gigtforeningens sekretariat.

Private brugere og ansatte i sundhedssystemet må derimod gerne printe materialet ud til egen, ikke-kommerciel brug. Private brugere må endvidere gerne videregive materialet til tredjemand.

For enhver brug gælder:

• At materialet forbliver uredigeret og uden ændringer.
    • At der ikke opkræves gebyr for privat udlån af materialet.
    • At kilden angives.

Ændringer af brugerbetingelser

Gigtforeningen kan til enhver tid foretage ændring af Gigtforeningens brugerbetingelser, og det påhviler enhver at gøre sig bekendt med de aktuelle brugerbetingelser, som altid vil være tilgængelige her.

Filen kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

_ga gigtforeningen.dk Statistik HTTP 2 år
    _dc_gtm_UA-# gigtforeningen.dk Statistik HTTP Session
    _pk_id# gigtforeningen.dk Statistik HTTP 2 år
    _pk_ses# gigtforeningen.dk Statistik HTTP Session
    _gid gigtforeningen.dk Statistik HTTP Session
    fr facebook.com Marketing HTTP 3 mdr.
    tr facebook.com Marketing Pixel Session
    SNC gigtforeningen.dk   HTTP 2 år