AquaPunkt - træning i vand

AquaPunkt er øvelser i vand for dig, der gerne vil styrke din krop og lindre gener. Træningskonceptet er udviklet af Gigtforeningen og er vandtræning i svømmehallen.

Kvinde udfører en AquaPunkt-øvelse med skumvægte i hænderne

AquaPunkt er øvelser i vand for dig, der gerne vil styrke din krop og lindre gener. Træningskonceptet er udviklet af Gigtforeningen og er vandtræning i svømmehallen.

Kom til Store Vanddag i uge 45 og 46

Kom med til Store Vanddag d. 7.–20. november, når AquaPunkt-svømmehaller over hele landet inviterer til træning i vand. Vi introducerer to nye træningsprogrammer, som gør godt, hvor det gør ondt, og som samtidig får pulsen op.

Læs mere og find din nærmeste svømmehal

Øvelser for hele kroppen

AquaPunkt er en serie øvelser, du udfører i vandet med særlige træningsredskaber, som du frit kan benytte, når du er i svømmehallen. AquaPunkt-træning styrker kroppen og lindrer smerter og gener i led, ryg og muskler.

AquaPunkt er enkle øvelser for arme, skuldre, ryg, mave, hofter og ben. Redskaber og beskrivelser af øvelserne finder du på AquaPunkt-vognen ved bassinet. Er du i tvivl? Spørg AquaCoachen – en særligt uddannet livredder, som kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd.

Læs mere om AquaPunkt og se film med øvelserne

Spørgsmål og svar om AquaPunkt

AquaPunkt - vandtræning i svømmehallen

AquaPunkt er et træningstilbud fra Gigtforeningen til alle, der holder af at komme i svømmehallen. I en række af svømmehallerne er der mulighed for at melde sig til AquaPunkt-holdtræning mod betaling.

Vi har udviklet AquaPunkt, da den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dine gener i muskler og led.

Læs mere, hvorfor træning i vand er godt

Hvor kan jeg træne AquaPunkt?

Du kan træne AquaPunkt i svømmehaller over hele landet - det er nemt, effektivt og det virker. 

Find din nærmeste AquaPunkt-svømmehal

AquaMama – vandtræning for gravide

AquaMama er seks øvelser udviklet til gravide, der gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i eksempelvis lænd og ryg.

Læs mere om AquaMama

AquaPlay – vandtræning for hele familien

AquaPlay er seks øvelser til familier og andre legesyge sjæle, der kan lide at styrke kroppen og samtidig have det sjovt i svømmehallen.

Læs mere om AquaPlay

Senest opdateret 03.10.2016