AquaPunkt - træning i vand

AquaPunkt er vandtræning i svømmehallen med øvelser i vand for dig, der gerne vil styrke din krop og lindre gener. Træningskonceptet varetages af Danske Svømmebade, men blev i sin tid udviklet af Gigtforeningen. Ønsker du at træne AquaPunkt, kan du kontakte Danske Svømmebade for mere information. 

Kvinde udfører en AquaPunkt-øvelse med skumvægte i hænderne

Øvelser for hele kroppen

AquaPunkt er en serie øvelser, du udfører i vandet med særlige træningsredskaber, som du frit kan benytte, når du er i svømmehallen. AquaPunkt-træning styrker kroppen og lindrer smerter og gener i led, ryg og muskler.

AquaPunkt er enkle øvelser for arme, skuldre, ryg, mave, hofter og ben. Redskaber og beskrivelser af øvelserne finder du på AquaPunkt-vognen ved bassinet. Er du i tvivl? Spørg AquaCoachen – en særligt uddannet livredder, som kan hjælpe dig i gang og give dig gode råd.

Læs mere om AquaPunkt og se film med øvelserne

Spørgsmål og svar om AquaPunkt

AquaPunkt - vandtræning i svømmehallen

AquaPunkt er et træningstilbud til alle, der holder af at komme i svømmehallen. I en række af svømmehallerne er der mulighed for at melde sig til AquaPunkt-holdtræning mod betaling.

Vi har udviklet AquaPunkt, da den nyeste forskning peger på, at der skal træning til, hvis du virkelig vil gøre noget ved dine gener i muskler og led.

Læs mere, hvorfor træning i vand er godt

Hvor kan jeg træne AquaPunkt?

Du kan træne AquaPunkt i svømmehaller over hele landet - det er nemt, effektivt og det virker. Kontakt Danske Svømmebade for yderligere information.

AquaMama – vandtræning for gravide

AquaMama er seks øvelser udviklet til gravide, der gerne vil holde sig i form og forebygge smerter i eksempelvis lænd og ryg.

Læs mere om AquaMama

AquaPlay – vandtræning for hele familien

AquaPlay er seks øvelser til familier og andre legesyge sjæle, der kan lide at styrke kroppen og samtidig have det sjovt i svømmehallen.

Læs mere om AquaPlay

Senest opdateret 28.02.2024