Hvilke aktiviteter savner du i dit lokalområde?

Har du gode idéer til, hvilke aktiviteter Gigtforeningen skal tilbyde i dit lokalområde? Kom med til generalforsamling i din kreds og få indflydelse på det lokale arbejde. Du kan også blive frivillig i Gigtforeningen.

"Savner du nogle bestemte aktiviteter i dit lokalområde? Så kom og fortæl os om dine idéer, hvad der interesserer dig - og hvad netop du har behov for," siger Jesper Lange fra Gigtforeningens Frivilligafdeling.

Kom til generalforsamling

I februar og marts afholdes de årlige generalforsamlinger i Gigtforeningens kredse, og her har du mulighed for at præge Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde. Som medlem af Gigtforeningen har du stemmeret og dermed indflydelse i den kreds, du bor i – så kom og gør din stemme gældende.

På generalforsamlingen får du en status over året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt, og du hører om planerne for 2020. Du kan også stille forslag til det kommende års aktiviteter.

"Hvis du har lyst til at få indflydelse på Gigtforeningens aktiviteter i dit nærområde, er generalforsamlingen et oplagt sted at starte. Derudover kan du altid kontakte din lokale kreds, hvis du gerne vil melde dig som frivillig," opfordrer Jesper Lange.

Se listen over generalforsamlinger nederst på siden.

Du kan planlægge aktiviteter som frivillig

Er der et bestemt foredrag, en udflugt, et event, eller andet, du brænder for at gøre til virkelighed i dit eget lokalområde? Så bliv en del af det lokale arbejde i din kreds, hvor du bliver en del af et stærkt og aktivt fællesskab, der støtter og inspirerer til et bedre liv med gigt.

Du kan være med til at arrangere og afvikle spændende møder og aktiviteter, blandt andet motionsaktiviteter, sociale arrangementer, foredrag med førende gigtforskere, dygtige behandlere samt kendte mennesker, der fortæller deres personlige historie om livet med gigt. Eller hvad du ellers finder på.

De lokale frivillige arbejder også for ordentlige forhold for dig og andre med gigt i din kommune.

"Som frivillig kan du være med til at bestemme retningen for Gigtforeningens lokale arbejde i dit nærområde. Gigtforeningen og de lokale frivillige bakker dig op, så du føler dig rustet til opgaven som frivillig, bl.a. i form af kurser i kommunikation og samarbejde," forklarer Jesper Lange.

Læs mere om at være frivillig i Gigtforeningen

Generalforsamlinger efter dato

18. februar: Lolland-Falster-kreds