Anmeldelser

0/5

Din anmeldelse

Hindbærmuffins med lakrids

12 stk. 

Det skal du bruge

  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 0,5 dl flydende fedtstof
  • 1,5 dl yoghurt naturel
  • 175 g hvedemel
  • 100 g fuldkornsspeltmel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. rålakridspulver eller 50 g hakkede nødder 
  • 250 g hindbær, friske eller frosne

Sådan gør du

  1. Pisk æg og sukker skummende. Rør flydende fedtstof og yoghurt i.
  2. Tilsæt hvedemel, fuldkornsspeltmel, vaniljesukker, bagepulver og rålakridspulver eller hakkede nødder og rør dejen sammen til en ensartet masse. Vend forsigtigt hindbærrene i.
  3. Fyld dejen i 12 muffinforme og bag ved 200 °C i 20–25 minutter.
Senest opdateret 29.07.2021

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes

Jeg godkender hermed brugerbetingelser

Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer